Zonnepanelen schoonmaken

Als zonnepanelen vuil zijn vangen ze minder zonlicht op. Daar door kan het zonlicht de cellen minder goed bereiken en vermindert de opbrengst van uw zonnepanelen.

Wij reinigen enkel met osmosewater

Zonnepanelen worden steeds populairder en zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken. Om de maximale opbrengst uit uw zonnepanelen te halen, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Het gebruik van osmose water is een van de beste manieren om uw zonnepanelen effectief te reinigen.

Maar wat is osmose water nu precies? Osmose water is water dat door een membraan is gefilterd om alle mineralen en onzuiverheden eruit te halen. Dit betekent dat osmose water vrij is van zouten en mineralen die uw zonnepanelen kunnen beschadigen. Als gevolg hiervan is osmose water ideaal om uw zonnepanelen mee te reinigen.

Vraag offerte aan

Waarom moet je zonnepanelen schoonmaken?

Ten eerste kan vuil, stof en andere verontreinigingen de hoeveelheid zonlicht die op uw zonnepanelen valt verminderen. Hierdoor kan de opbrengst van uw zonnepanelen drastisch afnemen, wat uiteindelijk kan leiden tot hogere energierekeningen. Ten tweede kan de aanwezigheid van vuil en stof uw zonnepanelen beschadigen, waardoor ze minder efficiënt werken en minder snel slijten.

Het regelmatig schoonmaken van uw zonnepanelen is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven werken. Door het gebruik van osmose water kunt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen op een veilige en effectieve manier worden gereinigd, zonder dat er schade ontstaat.

Gratis adviesgesprek

U kunt ons bellen of plan via onze website eenvoudig een vrijblijvend gratis adviesgesprek. We bespreken u wensen, de mogelijkheden en brengen een passende offerte uit.

Contact