Over ons

Maak kennis met Vinken-Zonnepanelen

Wij begrijpen dat het belangrijk is om samen te werken met experts op het gebied van zonnepanelen. Ons team van jonge en ervaren professionals werkt nauw samen met een erkende dakdekker en elektromonteur om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen op de juiste manier worden aangelegd en bevestigd. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitgebreide service voor en na de installatie van uw zonnepanelen. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie, zonder dat u daarvoor concessies hoeft te doen op het gebied van prestaties en gewestenbesparing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

Ons team

Mijn naam is Jordy Vinken, eigenaar en medewerker van het bedrijf. Met een Belgisch en Nederlands diploma ben ik voor mezelf begonnen als elektra installatiebedrijf. Na 2 jaar met plezier dat te hebben gedaan, kwam ik er achter dat het veel werk voor mij alleen is. Toen zagen we het probleem in zonnepanelen. Omdat er te weinig bedrijven zijn met de juiste kennis. Ik ben de opleiding gaan volgen en nadat ik het afgerond had, ben ik mijn B.V. gestart. Omdat ik samenwerk met ervaren zzp-dakdekkers, kunnen wij garanderen dat uw zonnepanelen perfect worden geïnstalleerd en functioneren zoals bedoeld.

Mijn naam is Joeri Schreus zzp medewerker van het bedrijf. Na mijn dakdekker opleiding en bij mijn vader gewerkt te hebben als dakdekker. Wilde ik toch voor mezelf werken. Hierbij dacht ik er ook al aan om samen met Jordy zonnepanelen te gaan leggen, omdat ik een dak specialist ben kunnen we onze krachten bundelen. En ervoor zorgen dat ook het dak gedeelte door een professional wordt gedaan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken op lekkages.

Mijn naam is Renee Damgrave zzp medewerker van het bedrijf. Ik heb een totaal andere opleiding gedaan als hier voor nodig is, namelijk een hoveniers opleiding, maar ik ben voornamelijk op kantoor te vinden. Jordy helpen met planning, offertes en advies. Zo kan ik er voor zorgen dat er buiten het werk op de werkplaats ook het administratief werk goed verloopt en zodat u altijd antwoorden krijgt op de vragen die u wilt stellen.

Vinken-Zonnepanelen werk samen met:

Gratis adviesgesprek

U kunt ons bellen of plan via onze website eenvoudig een vrijblijvend gratis adviesgesprek. We bespreken u wensen, de mogelijkheden en brengen een passende offerte uit.

Contact